Niks is leuker dan het uitkiezen van een leuke vakantie of een weekend kamperen. Vaak is het zo dat je niet de beschikking hebt over een eigen camper. In dat geval is het huren van een camper met daktent de ideale oplossing. Je hebt dan voor een afgesproken periode de beschikking over een bijzonder goed onderhouden camper met daktent en je bent dan helemaal vrij de vakantie van je dromen helemaal zelf in te vullen. Of je daarmee een weekend op Ameland wilt verblijven of liever het mooie Valkenburg in Limburg wilt bezoeken is helemaal aan jou.

Genoeg slaapruimte voor een heel gezin
Een camper met daktent huren heeft talloze voordelen ten opzichte van het huren van een gewone camper. Zo heb je dankzij de tent een zee aan ruimte extra waardoor er op de dagen dat je in de camper wilt verblijven meer ruimte hebt om optimaal te genieten. De camper is maar liefst zes meter lang waardoor je elkaar nooit in de weg zit. Je hebt dan de beschikking over een volledig ingerichte camper met alle mogelijke apparaten. Zo is er een goede koelkast aanwezig zodat je ook bij slecht weer gezellig binnen kan genieten van een koud drankje.

Perfect slapen in de ruime daktent
De camper met daktent biedt plaats aan vier volwassenen zodat een goede nachtrust gegarandeerd is. Twee kinderen kunnen in de daktent slapen. Door de opzet van de daktent kunnen zij vanuit hun bed nog genieten van de buitenlucht en zo heerlijk in slaap vallen. Grote kans dat ze de volgende heerlijk uitgerust wakker worden. De camper met daktent huur je voor een afgesproken periode waarbij de elke dag de eerste 250 kilometer gratis is! Uiteraard is de camper voorzien van prima navigatieapparatuur zodat je zonder omwegen aankomt op je bestemming.