Reizen, dit is een activiteit die de meeste mensen geweldig vinden. Misschien heb je wel al een bucketlist in je telefoon staan van alle bestemmingen die je nog wil bezoeken. Of niet, maar de volgende bestemmingen verdienen zeker een plekje op jouw bucketlist!

  1. Machu Picchu

De Machu Picchu is een ruinestad van de Inca’s in Peru. In de 16e eeuw is de stad verlaten in in 1866 weer herontdekt. Hierdoor is er nog veel van de Incabeschaving terug te vinden. Deze imposante plek verdiend zeker een plek op je bucketlist.

2. Een roadtrip door de USA

Een roadtrip langs de oost- of westkust van Amerika is een geweldige ervaring. Samen met een reisadviseur zou je deze hele trip kunnen plannen en zorgen dat je geen enkele highlight onderweg mist!

3. Een safari

Het zien van “The Big 5’ is een bucketlist ding en dit kun je het beste doen door middel van een safari. Het zien van het Afrikaanse landschap tijdens een safari is een prachtige ervaring, maar het is niet gegarandeerd dat je alle wilde dieren van de bucketlist ook daadwerkelijk spot.

4.Japan

Of je nu een sushi-liefhebber bent of niet, Japan is zeker een land die een plek op je bucketlist verdient. Japan heeft een unieke cultuur en prachtige parken met kersenbloesem, dit is natuurlijk iets wat je van dichtbij wilt zien!

5. Backpacken

Het is een trend van nu: backpacken. Met je rugzak de wereld over is voor veel mensen een lang gekoesterde droom. Je kunt zelf al je bestemmingen bepalen, wil je nu juist landen bezoeken in Zuidoost Azië of wil je Australië rondtrekken? Alles is mogelijk tijdens een backpack-trip. Vaak doe je dit voor een langere periode en ben je volledig vrij om te gaan en staan waar je wil. Dit is toch wat je wilt?!