Wie zegt dat kamperen eigenlijk meer kramperen is, heeft nog nooit echt goed nagedacht over glamping. Kamperen kan namelijk hartstikke comfortabel zijn als je de juiste spullen meeneemt! Wie gaat er nou op een dun slaapmatje liggen als je ook veel comfortabelere opties hebt? Jezelf in alle vreemde hoeken moeten wringen en rollen om jezelf aan te kunnen kleden in je tent? Jou niet gezien! In een comfortabele glamping tent heb je gewoon alle ruimte. Lees in dit artikel hoe jij jouw kampeervakantie een stuk comfortabeler kan maken. 

Doe research naar de camping

Als je gaat kamperen, ook als je alleen aan glamping doet, is het wel altijd even handig goed research te doen naar de camping en de omgeving. Als je kinderen hebt, is het bijvoorbeeld wel altijd even handig om te onderzoeken of het een camping is waar veel kinderen heen gaan. Zo heb je in ieder geval altijd wat entertainment voor je kinderen en vermaken zij zich ook, zonder dat jij heel de dag in de speeltuin hoeft rond te banjeren. Als je gaat voor glamping, dan wil je natuurlijk ook zelf van je vakantie kunnen genieten. Als je dus een camping kiest waar veel faciliteiten voor kinderen zijn, dan hebben je kinderen het in ieder geval naar hun zin. 

Ga voor comfort

Iedereen die wel eens is gaan kamperen herkent het wel. De rugpijn na je vakantie van een week op een veel te dun slaapmatje liggen. Waarom zou je jezelf dat in godsnaam aandoen? Met zo weinig moeite, minder zelfs, kun je er ook gewoon voor kiezen om een bed te huren! Bij Beddenverhuur Nederland kun je bedden in alle soorten en maten huren. Doe daar een dekbedovertrek van Cassenz bij en je hebt het plaatje compleet. Zo heb je wel de experience dat je aan het kamperen bent, maar lig je ook gewoon lekker comfortabel in een bed. Rugpijn na het kamperen is voortaan verleden tijd! 

Ben jij normaal gesproken dus echt een persoon die alleen maar in hotels wil slapen op vakantie, omdat je kamperen gewoon echt verschrikkelijk vindt? Probeer dan glamping eens een keer uit! De luxe van een hotelkamer, maar dan in een mooie natuurrijke omgeving. Waar ga jij heen deze zomer?

Vergeet voor dat je op vakantie gaat niet om een reisverzekering af te sluiten. Heeft een glamping je toch niet overtuigd? Neem dan een volledig verzorgde voetbalreis naar Barcelona!