Het zijn zaklampen van topkwaliteit die hoog staan aangeschreven in hun gebied. Streamlight biedt LED zaklampen aan waar je ‘u’ tegen mag zeggen. Sinds 1973 staat het merk bekend voor het leven van hoogwaardige kwaliteit producten die veeleisende semi professionele taken kan verrichten.

Dat ze hoogwaardig kwaliteit leven is ook niet zomaar. Ze werken namelijk samen met haar klanten. Denk aan politie, brandweer, defensie en industrie. Doordat zij feedback ontvangen vanuit de gebruiker kunnen zij de producten zodanig aanpassen dat zij beschikken over de eisen en wensen van de gebruiker zelf.

Het aanbod van Streamlight zaklampen

Streamlight is een echte koploper op het gebied van ontwikkeling en technologie. Buiten de top kwaliteit bieden ze ook nog een breed scala aan diverse handige producten. Denk aan: zaklampen, tactische zaklampen, wapenlampen, hoofdlampen veiligheidslampen en oppervlakte verlichting. De meest bekende serie is de ‘Streamlight Stinger’ die meer dan 10 modellen telt. Daarnaast wordt er ook vaak gesproken over de ‘Survivor low-profile’ die als hoogwaardige brandweerlamp dient bij vele Nederlandse brandweerkorpsen. Het is dus een merk dat je erg goed kan vertrouwen op zijn kwaliteiten.

Streamlight zaklampen koop je online

Deze mooie zaklampen koop je bij Zaklamp.nl die grotendeels uit eigen voorraad komen en dan ook nog tegen de beste prijs en service diensten. Dit door dat Zaklamp.nl onderdeel is van de Streamlight importeur Safety-Lux voor de Benelux.

Naast dat er kwalitatieve producten worden geleverd neem je ook nog als voordeel mee dat je mag genieten van een levenslange garantie op materiaal en fabrieksfouten. Daarnaast heb je nog een keer twee jaar garantie op oplaadbare batterijen, opladers, schakelaars en elektronica. Wanneer er iets kapot is hoef je je dus geen zorgen te maken, Zaklamp.nl daarin de repair center voor heel Europa. Wanneer je dus opzoek bent naar goede kwaliteit en service, weet je waar je moet aankloppen.